WIN! Een unieke golfervaring in de Dolomieten!

26 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Nu alvast wegdromen over een prachtige golfvakantie in Residence Catturani Madonna Di Campiglio? Dat kan!

Want als je een beoordeling schrijft over een door jou bezochte golfbaan op GOLF.NL, maak je kans op een uniek verblijf van zeven dagen in de Groste Suite, inclusief ontbijt en greenfee voor twee personen, in de zomer van 2016! 

Je speelt op Golf Campo Carlo Magno, een van Europa’s oudste en hoogstgelegen banen op 1650 meter boven zeeniveau. De baan, in 1921 ontworpen door drievoudig Open Championship-winnaar Henry Cotton, ligt in de prachtige omgeving Adamello Brenta, met een adembenemend uitzicht over de Dolomieten.

Een rustdag inlassen is ook geen probleem. De shuttle staat klaar om je naar het pittoreske centrum van Madonna di Campiglio te rijden, met sfeervolle winkeltjes, de heerlijkste restaurants en bovenal Italiaanse charme! 

Wat je verder moet doen om kans te maken op deze mooie prijs? Niets. Kijk op GOLF.NL onder Zelf Golfen, Zoek een baan en vul de baan (of banen) in waarover je je mening kwijt wil. 

Als je beoordeling wordt goedgekeurd, doe je automatisch mee! Hoe meer reviews je schrijft, hoe groter je kans om te winnen. Alle beoordelingen geschreven tussen 1 augustus en 30 september 2015 doen mee aan de verloting. 

GOLF.NL werkt samen met Leadingcourses.com. Klik hier voor meer informatie over deze actie.