Nieuws

Last van Blue Monday? Zie deze dreumes eens swingen!

We zien regelmatig peuters en kleuters met speciale plastic kinderclubs in de woonkamer per ongeluk een eerste bal (en Chinese vaas) raken. Deze dreumes - die met 20 maanden al is begonnen - steelt wat ons betreft de show en alle golfharten. Swing je Blue Monday aan de kant en geniet mee.
Beeld: Instagram @maggie_4690

Beeld: Instagram @maggie_4690

Sutton is nu 2,5 jaar oud en heeft voor zijn leeftijd al een behoorlijke swing onder de knie. Laten we eerlijk zijn, op zijn leeftijd kunnen de meeste kinderen pas net fatsoenlijk lopen.

Maar dan is daar Sutton. Hij krijgt met 20 maanden al zijn eerste echte golfclubs en zijn vader Kal (die bijna wel moet ontbijten met een bakje geduld in plaats van yoghurt) leert hem hoe je een bal moet slaan. Moeder Maggie heeft een Instagram- en TikTok-account waar zij de progressie van haar zoon vastlegt, en dat werd weer gretig opgepikt door andere social media.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Als je kind zo jong al zo goed kan golfen, ga je als moeder toch even bij jezelf te rade. 'Heb ik dit jongetje echt zelf op de wereld gezet?' Moeder Maggie laat namelijk zien dat ze zelf geen deuk in een pakje boter slaat.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Van 'potty' naar 'putty training'

Tot nu toe zijn er alleen swings te zien van het piepjonge talent. Wanneer ze aan de volgende discipline gaan beginnen, bijvoorbeeld putten? Na de ‘potty training’, want zindelijk worden vergt misschien wel net zoveel training, laat moeder Maggie weten in een reactie op @golfdigest, dat de video ook deelde.

Sutton heeft inmiddels een jonger zusje, Autumn. Hij deed bijna 1,5 jaar geleden de gender reveal. Met behulp van een golfclub.

Genderreveal Sutton - dreumes
Volg deze road to a future champion via TikTok @suttsstrokes Of via Instagram @maggie_4690
Lees meer over
Jeugd Fun