Nieuws

Moet je zien: de eerste beelden van de nieuwe golfcommercial

Welcome to the club, de grootste campagne ooit in de Nederlandse golfhistorie, is live. Daar hoort natuurlijk ook een sprankelende commercial bij, en die kun je vanaf vandaag overal voorbij zien komen op de Nederlandse tv. Benieuwd? Hier zie je alvast een exclusieve preview.

Golf een oudemannensport? Écht niet. Met de campagne Welcome to the club, en de bijbehorendd tv-reclame, wil de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) de sport toegankelijk maken. Want wie gaat golfen, ontdekt zoveel meer. Welcome to the club laat zien dat golf er is voor een breed publiek en heeft als doel: verjonging, het aantrekken van meer vrouwen en het imago onder niet-golfers verbeteren.

Golf is voor iedereen

Op dat laatste vlak kampt de sport nog altijd met hardnekkige vooroordelen en dat zit participatie van jongeren en vrouwen in de weg. In de grootste campagne in de geschiedenis van de Nederlandse golfsport speelt de NGF daarmee. Aan de hand van de stereotypen krijgt heel Nederland te zien dat golf juist een sport is voor iedereen. En natuurlijk ook hoe mooi en leuk de sport is.

Wil jij je vrienden kennis laten maken met golf? Bekijk dan het gratis kennismakingsaanbod op golf.nl/welcome! Zie hieronder de – exclusieve – eerste beelden van de nieuwe golfcommercial.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.