Duinzicht
Duinzicht

Bekende pro’s in Duinzicht Invitational

25 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Joes van Uden verdedigt op 31 augustus zijn titel in de 20ste editie van de Duinzicht Invitational. Er zijn meer kapers op de kust, zoals Inder van Weerelt, Richard Kind, Mark Reynolds, Ralph Miller, Ben Collier, Ruben Wechgelaer, Tom O’Mahoney, Andrew Allen, Jan Dorrestein, Neil Moran en Chris Setford.

Er komen ook enkele goede Belgische spelers, zoals Didier de Vooght. Onder de deelnemers zijn veel oud-winnaars van de Invitational. Het deelnemersveld bestaat uit 54 spelers die in Nederland en België les geven of als professional golf spelen. Inder van Weerelt is voor de tweede keer ambassadeur van de Duinzicht Invitational.

Alle pro’s spelen eerst 18 holes en vanaf 17.00 uur spelen de beste negen een finale van negen holes met als inzet de Invitational-wisselbeker en geldprijzen. Op de wedstrijddag zal Golfplaza met een stand aanwezig zijn. Ook andere sponsors zullen zich mogelijk manifesteren.

Een dag voor de Invitational is er een pro-am. Zowel de Duinzicht Invitational als de pro-am zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Golf Duinzicht ligt op de gemeentegrens van Wassenaar en Den Haag en heeft negen volwaardige holes. Duinzicht heeft in 2012 het Geo-Certificaat voor een duurzame, milieuvriendelijke baan verworven. Recent is een deel van de course vernieuwd.

Informatie: golfduinzicht.nl.

Sponsor

Voor de vijfde keer is Insinger de Beaufort hoofdsponsor van de Duinzicht Invitational. Insinger de Beaufort is een private bank gespecialiseerd in vermogensbeheer. De bank is in 2009 een strategisch samenwerkingsverband met BNP Paribas aangegaan en heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Londen.

‘De beslissing om dit toernooi te sponsoren is voor een deel ingegeven door mijn jarenlang band als lid en speler van Duinzicht’, zegt Jasper Stimm, private banker bij de Haagse vestiging van Insinger de Beaufort. ‘Maar naast deze persoonlijke overwegingen zijn er ook overeenkomsten tussen Insinger de Beaufort en Duinzicht. Beide organisaties zoeken immers succesvol naar slimme oplossingen en zelfredzaamheid binnen de mogelijkheden van verschillende aard. Duurzaamheid vormt daarbij een bindmiddel. De bank hanteert een sociale, ethische en milieutechnische focus, terwijl Duinzicht opereert binnen beperkte financiële, ruimtelijke en organisatorische randvoorwaarden. Dat betekent dat je als bank of als golfvereniging op een eigen en eigenzinnige manier moet durven omgaan met problemen en oplossingen. Ik noem dat out-of-the teebox denken ...”

}