Zelf Golfen

Samen golfen, samen winnen!

Wil je samen met een familielid meedoen aan een golfwedstrijd? Dat kan! Jaarlijks organiseren golfclubs in Nederland een eigen familietoernooi, met een grote landelijke finale aan het einde van het seizoen. De opbrengst van alle toernooien in Nederland gaat naar het goede doel.

Familiegolf. Het mooiste golf! 

Organiseert jouw club ook een toernooi? Wat het NGF Familietoernooi extra bijzonder maakt, is dat je niet alleen een leuke dag beleeft met familieleden maar tegelijkertijd geld inzamelt voor een goed doel: Plan International. Het toernooi op de clubs - wat dus een voorronde is- kan tot oktober gespeeld worden en de 'grande finale' staat gepland in oktober. 

Doet jouw club mee?

De aanmeldprocedure voor clubs is geopend en de eerste toernooien zijn aan ons doorgegeven. Staat jouw club er nog niet tussen? Gooi dan een (golf)balletje op bij de wedstrijdcommissie van jouw club of pak het stokje zelf op. Meer informatie over het NGF Familietoernooi is te lezen op deze pagina.

De leukste familiedag die er is!

Spelvorm en categorieën

Zowel in de voorrondes op de eigen club als op de finaledag wordt greensome stableford gespeeld. De wedstrijden worden ingedeeld in twee handicapcategorieën.

Lees meer over
Amateurs Wedstrijden Jeugd