Nieuws

De eerste LPGA-baby van 2024 is geboren: Jessica Korda bevallen van zoontje Greyson

Jessica Korda kondigde in augustus aan dat er in februari 2024 een starttijd voor 3 personen geboekt kon worden. Op 3 februari is Greyson John Delprete geboren, een week nadat haar zus Nelly Korda het zó spannend maakte in een play-off en ze 'bijna beviel'.
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

‘Hello I’m here’ postte Jessica Korda maandag op Instagram. Twee dagen eerder is zij moeder geworden van haar zoontje Greyson John. Haar zus Nelly Korda deelt het bericht met betraande oogjes en reageert als een trots tante betaamt: “Ik ga ál het zoete uit je halen en je helemaal verwennen!”

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Rugblessure

Korda moest in mei 2023 op advies van haar fysiotherapeut en arts een besluit nemen waar zij veel moeite mee had. "Voorlopig moet ik stoppen met professioneel golf, omdat de genezing van mijn rug niet verbetert. Ik weet nog niet hoe lang mijn break gaat duren." Vervolgens gaf zij in augustus op Instagram een 'update' met twee blauwe hartjes. Charlie, de Goldendoodle prijkt bij een bordje waarop staat dat zij en haar man Johnny DelPrete hun eerste baby verwachten.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

'Bijbaantje'

Tijdens haar zwangerschap was Jessica Korda bij een aantal toernooien te zien en horen als verslaggeefster voor ESPN. De foto bovenaan het artikel is genomen in november 2023, halverwege haar zwangerschap. 

Té spannende play-off

Een week geleden maakte haar jongere zus Nelly Korda het in de play-off van het LPGA Drive On Championship zó spannend dat Jessica dacht te gaan bevallen. Kort na de overwinning spraken de zusjes met elkaar. "Ze zei: 'Ik dacht dat je me zou laten bevallen', maar goed nieuws, mijn neefje zit nog veilig in haar buik,” aldus winnares en tante Nelly.