Beleving en inspiratie

Luiten zet Tokio op stelten in Mario-kart

De DP World Tour slaat komende week zijn tenten op in Tokyo en Joost Luiten is erbij. Als voorbereiding op het toernooi maakte de Nederlandse topgolfer de Japanse wereldstad ‘onveilig’ in een Mario-kart…

Luiten arriveerde gisteren al in Tokio en hangt heel even de toerist uit, voordat hij zich voorbereidt op het ISPS Handa Championship in Omitama, ten noorden van de Japanse hoofdstad. Populair in Tokio zijn de tours met een Mario Go-Kart door het centrum. Luiten, met echtgenote Melanie-Jane naar Japan afgereisd, liet dat niet aan zich voorbijgaan. Melanie-Jane, die overigens een verleden als autocoureur heeft, in de gedaante van Cookie Monster en Luiten zelf vermomd als Ninja Turtle scheurden dus vandaag door Tokio by night.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Joost Luiten (@joostluitenofficial)

Driver

De driver verdwaalde niet in de miljoenenstad en stapte zonder kleerscheuren uit. Nu ook hopen dat Luitens driver vanaf donderdag op de golfbaan ook de juiste weg vindt. In Tokio doen deze week ook Wil Besseling en Darius van Driel mee aan het toernooi met 2 miljoen dollar prijzengeld.

Lees meer over
Joost Luiten