Nieuws

Van uitje voor hele familie tot ontmoeting met Anne van Dam: 5 redenen waarom je het Dutch Ladies Open niet mag missen

Het Dutch Ladies Open staat weer voor de deur. Of je nu een gepassioneerde golfster bent, een gezellig dagje uit wilt met de familie, of gewoon op zoek bent naar golfinspiratie, dit evenement heeft voor ieder wat wils. Vijf redenen waarom je het Dutch Ladies Open niet mag missen!

Van 19 tot en met 21 juli komt de Hilversumsche Golf Club tot leven als dé hotspot van vrouwengolf. We zetten 5 redenen op een rij waarom je hier bij moet zijn:

1. Het uitje voor de hele familie

Het Dutch Ladies Open is meer dan alleen golf - het is een dag vol plezier voor de hele familie! Terwijl jij geniet van de actie op de baan, kunnen de kinderen zich vermaken in het GOLF RAAK! Funpark, waar ze kunnen golfen, worden geschminkt of lekker kunnen springen op het springkussen.

2. Leer en verbeter je eigen spel op de Golf Academie

Begint het golfvirus toe te slaan terwijl je geniet van het topgolf van de professionele spelers van de Ladies European Tour? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Kom zelf golfen bij de Golf Academie, en het beste van alles: het is helemaal gratis. Laat je coachen door ervaren PGA-professionals en grijp de kans om jouw eigen spel naar een hoger niveau te tillen.

3. Kijk door de ogen van een golfprofessional

Altijd al willen ervaren hoe het is om door de bril van een golfprofessional naar een topgolftoernooi te kijken? Hoe observeren zij de baan, waar leggen ze de focus, en welke strategieën gebruiken ze? Loop mee onder begeleiding door de baan en ontdek het zelf. Stel al je brandende vragen, krijg inzicht in de ins en outs van het toernooi en geniet van een gezellige en leuke ervaring, want dit alles gebeurt in groepsverband. Deze ervaring is toegankelijk voor iedereen, dus nodig gerust je vrienden en familie uit om mee te doen!

4. Zie de topgolfsters in actie voor de Olympische Spelen

Het Dutch Ladies Open trekt enkele van de beste vrouwelijke golfers van over de hele wereld aan. Dit is jouw kans om deze topgolfsters in actie te zien voordat ze afreizen naar de Olympische Spelen, die slechts twee weken later plaatsvinden.

5. Ontmoet Anne van Dam

Last but not least: dit jaar kun je een ontmoeting hebben met niemand minder dan de Nederlandse topgolfster Anne van Dam! Bewonder haar indrukwekkende drives en laat je inspireren door haar passie voor het spel. Bovendien is dit je kans om haar succes te wensen voor de Olympische Spelen. 

Kortom, het Dutch Ladies Open biedt een dag vol plezier, inspiratie en opwinding voor alle liefhebbers van golf. Mis deze kans niet en koop nu je ticket voor dit unieke dagje uit op de Hilversumsche Golf Club. 

 

Lees meer over
Topgolf Vrouwengolf LET