Nieuws

'Podje Golf' krijgt les van twee echte experts: 'Je raakt zowat die paal bij je opzwaai!'

Hoe sla je verder en wat kun je doen aan de slice? Twee van de meest ervaren golfleraren van Nederland, Cees en Iwan Renders, geven het antwoord in een nieuwe aflevering van Podje Golf. Ook nemen ze de swings van Gerard en Sietse onder de loep, en dat blijkt geen overbodige luxe.

Cees en Iwan Renders zijn te gast in aflevering 80 van Podje Golf. Vader en zoon zijn PGA Professional en geven al tientallen jaren les op golfclubs als de Pan, Noordwijk, Toxandria en in Oosterhout, waar Gerard en Sietse ook een lesje krijgen.

Wat is het geheim?

Wat kunnen golfers doen aan de slice en wat is het geheim van ver slaan? Hoe kijken de ervaren leraren naar technische hulpmiddelen als TrackMan en hoeveel tijd hebben ze nodig om iemand die nog nooit heeft gegolft een fatsoenlijke swing te laten maken? Deze week bellen de mannen ook even naar China, waar Joost Luiten speelt, dus luister nu aflevering 80!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Gerard en Sietse op de mat

In onderstaande video zie je wat de golfleraren aan te merken hebben op de swings van de twee mannen van GOLF.NL. Wat kunnen de mannen doen aan de 'slappe hap' in de set-up en het gebrek aan 'knik' in de swing? Hoe lang duurt het volgens de experts om een nieuw gevoel te creƫren en een nieuwe beweging erin te slijten? Je krijgt de antwoorden in de video:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Reageer!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, of je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.

Lees meer over
Podcast Interviews Instructie