Equipment

FootJoy ThermoSeries: door weer en wind

FootJoy breidt de kledinglijn voor dit najaar flink uit. Het resultaat is ThermoSeries, een lijn specifiek ontworpen om golfers te beschermen tegen koude omstandigheden.

De nieuwe ThermoSeries is een lijn vol 'tech' en kledingstukken die je kan combineren. De hele range heeft een neutraal kleurenpalet van navy, charcoal gemixt met blauw, grijs en witte tinten om te variëren. 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Colin Mynott, product manager FootJoy EMEA: 'De nieuwe ontwerpen in de ThermoSeries, die speciaal zijn ontworpen met het oog op het Europese klimaat, zorgen in combinatie met de HydroSeries voor een veelvoud aan opties ter bescherming en ondersteuning van de prestaties van golfers gedurende het hele jaar. Dit past bij ons motto: Make Everyday Playable.' 

Hybrid Jacket: combinatie van gebreide stof en fleece. € 165,-



Hybrid Midlayer: middenlaag die vocht opvangt en beschermt tegen UV. € 135,-



Vest: traditioneel ontwerp met stretchmateriaal voor bewegingsvrijheid. € 145,-



Broek: tapered met stretch fleece materiaal en een DWR finish voor bescherming tegen een (lichte) regenbui. € 149,-



Baselayer: alles begint bij een goede basislaag, die niet te strak zit zodat je het niet te warm krijgt. € 79,-



HydroSeries

In de vernieuwde HydroSeries zijn felle kleuren gebruikt om de gehele lijn wat meer energie te geven. De HydroTour (€299, hieronder afgebeeld) regenkledinglijn bestaat uit drie panelen met verschillende kleuren (sapphire, deep red, charcoal) en die komen ook terug in de lichtgewicht versie van de HydroLite (€199) en de HydroKnit (€185) versie. 

Naast Thermo en Hydro heeft FootJoy ook nog de 'standaard' items om warm te blijven: jacket (245€), hoodie (€149), hybrid jacket (€145), heather chill-out (€125), ribbed chill-out (135€) en een pullover (€199).

Uitbreiding dameslijn

De dameslijn wordt aangevoerd door de HyrdroLite Jacket (€195, hieronder afgebeeld) en een bijpassende broek (€149) in neutrale en seizoenkleuren.

 


Hybrid jacket (€145), omkeerbaar vest (€145), houndstooth midlayer (€125), full-zip pullover (199€) en een hoodie (€135, hieronder afgebeeld).



Prijs & productinformatie

De ThermoSeries kledinglijn van FootJoy is vanaf nu verkrijgbaar en te koop in de lokale golfshop op jouw golfbaan of via Jumbo Golf

 

Lees meer over
Equipment