Loading the player...
Beelden van dag 2 van het WGC-Dell Match Play
Bron: Ziggo Golf

Johnson en Rahm uitgeschakeld

23 maart 2018 Redactie GOLF.NL
Titelverdediger Dustin Johnson kan zich niet meer plaatsen voor de knock-out fase van het WGC-Dell Match Play Championship en dat geldt ook voor de runner-up van vorig jaar, Jon Rahm.

De Amerikaan Dustin Johnson verloor donderdag zijn tweede duel in de groepsfase. Er zijn zestien groepen en de zestien winnaars van die groepen plaatsen zich voor de knock-out fase die zaterdag begint. Johnson, de nummer 1 van de wereld, verloor op Austin Country Club in Texas van de Canadees Adam Hadwin (4&3). Een dag eerder werd DJ verslagen door de Oostenrijker Bernd Wiesberger.

Ook de Spanjaard Jon Rahm, vorig jaar finalist, is al uitgeschakeld. Rahm verloor op de tweede dag van de Amerikaan Chez Reavie (1 up). Een dag eerder speelde de Spanjaard gelijk tegen de Amerikaan Keegan Bradley. De Belg Thomas Pieters is een van de ander spelers die niet meer groepswinnaar kunnen worden.

Rory McIlroy verloor op de eerste dag maar won donderdag van Jhonattan Vegas uit Venezuela (2&1). McIlroy moet vrijdag winnen van Brian Harman om groepswinnaar te kunnen worden.

Spelers die al twee punten na twee wedstrijden hebben zijn Tony Finau, Alex Noren, Jordan Spieth, Patrick Reed, Ian Poulter, Cameron Smith, Tyrrell Hatton, Justin Thomas, Francesco Molinari, Sergio Garcia, Xander Schauffele, Paul Casey, Kiradech Aphibarnrat, Charles Howell III en Bubba Watson. Spieth en Reed spelen vrijdag tegen elkaar en de winnaar plaatst zich voor de matchplay-partijen op zaterdag.

Uitslagen. De partijen op dag drie.

Lees ook: Wie speelt waar? Televisie: Ziggo Sport Golf: vr 19:00-01:00, za 15:00-23:00 zo 16:00-01:00.

Een prachtslag van Garcia op de 18de hole.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

De spelers die al uitgeschakeld zijn.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}