Rickie Fowler
Rickie Fowler
Beeld: Golfsupport.nl

Fowler aan kop in Honda Classic

26 februari 2017 Redactie GOLF.NL
Rickie Fowler heeft op dag drie van de Honda Classic de leiding overgenomen.

De 28-jarige Amerikaan begon de derde dag van het toernooi van de PGA tour op derde plaats. Met een ronde 65 - na twee keer 66 - liep hij flink uit op de concurrenten. 

Fowler staat na 54 holes op dertien onder par, de 25-jarige Tyrrell Hatton uit Engeland is tweede met -9. Hij maakte zaterdag 66 op PGA National in Palm Beach Gardens. Fowler is nummer 14 van de wereld, Hatton is in korte tijd geklommen naar de 18de plaats op de wereldranglijst.

Fowlers laatste zege op de PGA Tour was in 2015, het Dell Technologies Championship. Een klein jaar geleden won hij op de European Tour het Abu Dhabi Championship. In totaal won hij wereldwijd zes toernooien waarvan drie van de Amerikaanse Tour.

De Duitser Martin Kaymer is met -7 gedeeld derde in het toernooi in Florda. Kaymer deelt die plaats met Emiliano Grillo, Sean O'Hair, Gary Woodland en Wesley Bryan, een van de Bryan Brothers, twee broers die bekend zijn als trickshot golfers. Bryan was na dag twee gedeeld eerste maar is die plaats na een ronde 72 kwijt,

Sergio Garcia is met 66 slagen 28 plaatsen gestegen en is nu gedeeld 20ste. 

Het toernooi wordt live uitgezonden door Ziggo Golf.

Leaderboard

Samenvatting dag drie van Ziggo Golf:

Loading the player...


Over de Bear Trap, de waterrijke slotholes van PGA National:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}