Wesley Bryan
Wesley Bryan
Beeld: Golfsupport.nl

Trickshot golfer gedeeld 1e in Honda Classic

25 februari 2017 Redactie GOLF.NL
De Amerikanen Ryan Palmer en Wesley Bryan delen de leiding halverwege de Honda Classic. Rickie Fowler is derde met een slag meer.

Ryan Palmer maakte vrijdag 65 op PGA National in Palm Beach Gardens. Wesley Bryan ging rond in 67 slagen. De 40-jarige Palmer heeft drie keer gewonnen op de PGA Tour, de laatste keer zeven jaar geleden. 

De 26-jarige Wesley speelt pas zijn 14de wedstrijd op de Amerikaanse Tour. Hij is een van de Bryan Brothers, twee broers die bekend zijn als trickshot artists. Bryan won vorig jaar drie keer op de Web.com Tour en is gepromoveerd naar het hoogste niveau.

De twee hebben met negen onder par één slag voorsprong op landgenoot Rickie Fowler, die twee keer 66 achter zijn naam heeft staan. Anirban Lahiri uit India is vierde met -7. De Duitser Martin Kaymer is gedeeld zevende met vijf onder par.

Thomas Pieters miste met +2 de cut op twee slagen. De Belg werd vorige week nog gedeeld tweede in het Genesis Open, een andere wedstrijd van de PGA Tour. Ook Justin Thomas en Bryson DeChambeau misten de cut.

Het toernooi wordt live uitgezonden door Ziggo Golf.

Leaderboard.

Beelden van de tweede ronde:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


Bryan in het bos:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}