Robbie van West, met een gedeeld 18de plaats de beste Nederlander in het Casa Green Open.
Beeld: Golfsupport.nl

Matig slot Nederlanders op Pro Golf Tour

17 februari 2017 Redactie GOLF.NL
De Nederlanders in het Casa Green Open van de Pro Golf Tour hebben op de laatste dag geen sprong in het klassement weten te maken. Robbie van West, de beste Nederlander in het eindklassement, werd gedeeld 18de.

Robbie van West noteerde net als op donderdag een 71 (-1) en ziet zichzelf terug op de gedeeld 18de plaats in dit vierde toernooi van de Pro Golf Tour. Vorige week behaalde Van West zijn eerste zege op de Pro Golf Tour en de Nederlander blijft eerste op de Order of Merit.

De Duitser Christopher Carstensen won de wedstrijd op Casa Green Golf Club in Marokko.

Michael Kraaij en Dylan Boshart, die na de eerste dag nog aan de leiding ging, vielen uit de top -15 naar de gedeeld 23ste plek (-6). Robin Kind steeg een plaats en werd 34ste met een totaal van -3.

Rob van de Vin, Lars Buijs, Axel Geers en Maarten Bosch misten donderdag de cut.