Oranje WK golf
Het Nederlandse team: Van Meijel, Caron en Van Veen

Oranje eindigt op 29e plaats in WK

25 september 2016 Redactie GOLF.NL
Geen lage scores van Nederland op de vierde en laatste dag van het WK voor Teams in Mexico. Oranje is op de 29ste plaats geëindigd.

De Nederlanders speelden de eerste en de laatste ronde op Mayakoba El Camaleon Golf Club. De eerste ronde leverde dat een teamscore van +3 op en op zaterdag werd het +6.

Lars van Meijel maakte 73 (+2) en Vince van Veen 75 (+4). De ronde 77 van Rowin Caron  kon worden weggestreept. Met de dagscores +3, -6, par en +3 eindigt Oranje op de toernooiscore +3.

Het Nederlandse team was na dag drie gedeeld 25ste en zakte op de slotdag naar de 29ste plaats. Het vrouwenteam van Nederland werd eerder deze maand dertigste op het WK in Mexico. Er deden bij de mannen 71 landen mee en het streven was een plaats in de top-8.