Bekijk in bovenstaand filmpje de mogelijkheden van De Golf Academie

De Golf Academie, werkt jouw club er al mee?

27 september 2016 Redactie NGF
De Golf Academie is hét online verlengstuk van het 9-stappenplan voor het bijhouden van persoonlijke ontwikkelingen van golfende leden en het is verbeterd!

Iedere spelers met een account bij De Golf Academie krijgt oefeningen, lessen en instructiefilmpjes aangeboden, gericht op de stap waarin hij/zij zich bevindt. Aan de hand van diverse testjes kan de speler zijn eigen voortgang in de gaten houden wat stimuleert om nog gerichter te gaan oefenen. 

Golfers die beschikken over een NGF-pas kunnen kosteloos een account aanmaken voor De Golf Academie

Net als in de boekjes van het 9-stappenplan ontwikkelt de speler met De Golfacademie zijn/haar golfvaardigheid. En meer vaardigheid betekent meer spelen!

Interactie tussen speler en golfprofessional

Naast het volgen van oefeningen kan de speler eenvoudig gekoppeld worden aan de golfprofessional op de club en zo alle golflessen en resultaten nakijken in De Golf Academie. De golfprofessional kan op zijn beurt heel eenvoudig de vorderingen van al zijn spelers volgen om zo het beste lesaanbod te kunnen bieden. Ook kunnen de speler en golfprofessional buiten de lessen om via De Golf Academie op elkaar reageren en vragen stellen over oefeningen en vorderingen.
Het ervaren van succes is voor spelers erg belangrijk. Hoe leuk is het niet om je allereerste swing te kunnen vergelijken met je huidige swing?

Altijd bij de hand

Met De Golf Academie heeft de golfpro alle profielen van zijn spelers altijd bij de hand en kan hij overal meekijken naar de vorderingen en afspraken van zijn spelers.
Spelers kunnen direct hun scores van een gespeelde ronde bijhouden en aanvullen met statistieken, waardoor er een nog beter beeld ontstaat van de eigen vaardigheden.
De website past zich automatisch aan je schermgrootte aan. Als je dus op je tablet of smartphone kijkt, is de site zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De voordelen op een rij:

• Speler en golfprofessional kunnen samen het lesschema beheren.
• Lesaantekeningen en golfresultaten invullen en uitwisselen.
• Spelers krijgen een duidelijke toelichting en begeleiding van hun voortgang in het 9-stappenplan.
• Extra oefeningen en testjes die niet in de 9-stappenplan-boekjes staan.
• Filmpjes en illustraties ter ondersteuning van de lessen.
• Regellessen en proefexamens voor beginners

}