Beeld: Golfsupport.nl

Bijzondere Nederlandse première van ‘Seve the Movie’

11 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Komende maand krijgen alle fans van golflegende Seve Ballesteros een kans om de vertaalde versie van ‘Seve the Movie’ bij te wonen. Op donderdag 9 juni wordt Golfcenter Seve in Rotterdam namelijk voor de Nederlandse première van de film omgebouwd tot een heuse openluchtbioscoop. Donderdag 23 juni zal de biopic vervolgens in zeven Pathé-bioscopen in het hele land te zien zijn.

Seve the Movie vertelt het levensverhaal en de carrière van de Spaanse golflegende Severiano 'Seve' Ballesteros. De film laat zien hoe Seve uitgroeide van een jonge jongen – die leerde golfen op de stranden van zijn geboorteland Spanje met een gebroken ijzer-3 – tot de wereldwijde nummer één en een leider in de golfsport. Voorzien van unieke, nooit eerder vertoonde archiefbeelden, volgt het verhaal Seve als hij elke hindernis in zijn reis naar succes overwint, tot aan de strijd tegen zijn ziekte die hij helaas niet overwon en waaraan hij vijf jaar geleden is overleden.
De film verscheen oorspronkelijk in 2014, maar is recentelijk voorzien van Nederlandse ondertiteling en komt hier in de loop van dit jaar ook uit op dvd en via on demand-diensten.

Openlucht première in Rotterdam

De première bij Golfcenter Seve te Rotterdam (seve.nl) vindt plaats op donderdag 9 juni om 22.00 uur. Een unieke en eenmalig ‘aangeklede’ openluchtvertoning op de drivingrange, waarbij de bezoekers plaats nemen op de overdekte afslagplaatsen.
Er zijn drie verschillende manieren om deze avond bij te wonen:
- 15 euro p.p.: Ontvangst met welkomstcocktail en première (21.30 uur)
- 25 euro p.p.: Ontvangst met borrel, bites en première (20.30 uur)
- 450 euro voor 10 personen: Business / VIP arrangement met ontvangst, verrassingsdiner en VIP-plaatsen (19.00 uur)

Je kunt je plaatsen reserveren via events@seve.nl of via 010-4188848 (vol = vol).

Naar Pathé met NGF-korting

Ben je verhinderd op 9 juni of woon je niet in de buurt van Rotterdam? Dan krijg je een herkansing op donderdag 23 juni. Deze dag vertonen zeven Pathé bioscopen eenmalig Seve the Movie in hun zalen. De deelnemende bioscopen zijn:

  • Pathé Eindhoven
  • Pathé Buitenhof, Den Haag
  • Pathé Haarlem
  • Pathé City, Amsterdam
  • Pathé Maastricht
  • Pathé Arnhem
  • Pathé Groningen

NGF-leden krijgen op vertoon van hun NGF-pas aan de kassa 2 euro korting op de reguliere ticketprijs. Bestel je online een toegangskaart, dan kun je het gewenste aantal bestellen via de CJP-korting. Vervolgens moet je nog wel jouw NGF-pas mee naar de bios nemen.

Meer info: Pathe.nl.

}