Slechtste fanatieke golfers gezocht!

30 mei 2016 Redactie GOLF.NL
Slechtste fanatieke golfers gezocht! Meld je nu aan!

GOLF.NL zoekt de' slechtste fanatieke golfers' van Nederland

Golf is een prachtig maar razend moeilijk spel, daar weten we bij GOLF.NL alles van. Als we kijken naar de pro’s op tv ziet het er allemaal zo makkelijk uit. Maar voor miljoenen golfers is en blijft golf vaak een worsteling. Een prachtige en verslavende worsteling, dat natuurlijk wel. 

Bij GOLF.NL hebben we veel respect en sympathie voor die hardwerkende golfers die bal na bal het water in zien hobbelen maar toch nooit de moed opgeven en helemaal golfgek zijn en blijven. Gedreven golfers die veel les nemen of hebben genomen, geregeld oefenen en rondjes spelen maar toch in gevecht blijven met hun swing en de handicap niet of nauwelijks omlaag krijgen. 

GOLF.NL wil zulke volhardende golfers in de spotlights zetten op een wel heel bijzondere manier.

Vier door GOLF.NL geselecteerde ‘slechtste fanatieke golfers van Nederland’ gaan de strijd aan met elkaar en de baan op The Dutch, de baan van het KLM Open 2016. 

Met een officiële starter, tv-camera’s en interviews voor, tijdens en na de ronde. De vier uitverkorenen zullen zich voor één keer Tourpro’s wanen. Er wordt gespeeld van de achterste tees van The Dutch, een geweldige championship course waaraan zelfs de beste golfers van Europa hun handen vol gaan hebben tijdens het KLM Open. 

Hoe vergaat het de vier ‘slechtste fanatieke golfers van Nederland’ op een baan in Tourconditie? Hoe omzeilen ze de gevreesde waterhindernissen van The Dutch? Houden zij zich staande op de razendsnelle greens? En wie komt er met het minste aantal slagen van de baan en pakt de hoofdprijs? Topscores verwachten we niet te zien, maar de passie voor golf, volharding en liefde voor het spel des te meer.

We zijn op zoek naar golfers met een handicap van 30 t/m 54!

Ben je of ken je iemand in je omgeving die voor deze uitdaging in aanmerking komt?

Stuur dan een mail naar redactie@golf.nl en vermeld daarbij het volgende;

-je leeftijd

-je handicap

-hoelang speel je al golf?

-hoevaak train en/of speel je?

Aanmelden kan tot 10 juni 2016. Daarna gaat de redactie een selectie maken en deze golfers een persoonlijk bericht sturen. 


 


 

 

}