In een spannend duel met Patrick Reed trekt Charley Hoffman uiteindelijk aan het langste eind in het Valero Texas Open.
Bron: YouTube PGA Tour

Boeljon 64ste in San Francisco

25 april 2016 Redactie GOLF.NL
Met een laatste ronde 75 (+3) is Christel Boeljon als gedeeld 64ste gefinisht in het LPGA Swinging Skirts. 

Na haar off-day op zaterdag deed Boeljon het in de laatste ronde van het LPGA toernooi in San Francisco stukken beter.  De Nederlandse speelster maakte in zware winderige omstandigheden twee birdies en vijf bogeys op Lake Merced GC, steeg een aantal plaatsen, en verdiende met haar plaats in de achterhoede $ 4.378,00, na zeven starts haar eerste cheque van het seizoen. 

Haru Nomura hield haar hoofd boven water en won het toernooi met een totaal van -9. Lee-Anne Pace (-5) werd alleen tweede voor Gerina  Piller en Na Yeon Choi (-4). De jarige Lydia Ko (19) werd met -1 gedeeld zesde. 

Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Samenvatting ronde 4 LPGA Swinging Skirts:

Hoffman wint Valero Texas Open

Met een knappe putt op de laatste trok Charley Hoffman de zege naar zich toe in het Valero Texas Open. De Amerikaan had over 72 holes een slag minder nodig dan landgenoot Patrick Reed. Het is Hoffman's vierde zege op de PGA Tour. 

'Ik heb zeker wat kogels ontweken', zei Hoffman over zijn hardest victory. 'Ik redde mijn par elke keer en hij miste zijn birdies, en zo kon ik het momentum vasthouden', aldus Hoffman over verliezer Reed.


}