sluiter
Tim Sluiter driegt de cut te missen in Rusland
Beeld: Golfsupport.nl

Sluiter op plek 100 in Rusland

3 september 2015 Redactie GOLF.NL
Tim Sluiter is het M2M Russian Open niet goed begonnen met een ronde 74. Aan kop gaan Scott Jamieson en Daniel Gaunt met 65 slagen.

Tim Sluiter koos er voor om deze week niet in Frankrijk op de Challenge Tour te spelen, maar naar Rusland te gaan voor het M2M Open, een van de kleinste toernooien van de European Tour. 

Het grote voordeel is dat Sluiter vanuit Moskou makkelijk kan doorreizen naar Kazachstan waar volgende week een van de grootste toernooien van de Challenge Tour op het programma staat. 

Het ziet er naar uit dat Sluiter  ruim op tijd in Kazachstan gaat arriveren want na een eerste ronde in 74 (+3) slagen lijkt de Nederlander de cut te gaan missen. Sluiter wist op Skolkovo Golf Club geen enkele birdie te maken maar moest wel een bogey en een dubbel bogey incasseren. Omdat de cut waarschijnlijk rond gelijk par zal komen morgen heeft Sluiter een sterke tweede ronde nodig om het weekend te halen. 

Twee leiders

Aan kop in het met 1.000.000 euro gedoteerde toernooi gaan Scott Jamieson en Daniel Gaunt. De Schot en de Australiër kwamen allebei tot een ronde 65 (-6).

Lee Slattery en Bradley Dredge delen de derde plaats met een slag achterstand.

Titelverdediger David Horsey, onlangs ook winnaar van het Made in Denmark toernooi, begon ook goed met een ronde 67 en staat met -4 op de gedeelde vijfde plaats. 

Leaderboard.


Daniel Gaunt ties the #RussianOpen lead. In style! http://t.co/ukNEJFOiLH

— The European Tour (@EuropeanTour) 3 september 2015

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}