team

Worden jullie het team van 2015?

Doe mee met de verkiezing van 'Team van het jaar'
19 oktober 2015 NGF
De Golf Awards komen er weer bijna aan! Ook dit jaar wordt de Award voor ‘Team van het jaar’ uitgereikt.

Vind jij dat jouw team dit jaar de ‘Team Award’ verdient, dan nodigen wij jullie uit om mee te doen aan deze verkiezing. Stuur hiervoor een filmpje in. Iedere vorm van teamverband (van twee of meer personen) met een relatie tot de golfsport mag meedoen. Denk hierbij aan: Competitieteam, Familieteam, Vriendenteam, Bedrijfsteam, Disabled team, Jeugdteam, et cetera.

Hoe aan de slag?

Maak met jouw team een filmpje waarin jullie laten zien wat jullie motivatie is. Het kan op sportief, sociaal, zakelijk of maatschappelijk niveau zijn.

Stuur het filmpje voor zaterdag 14 november 2015 door naar de afdeling Communicatie (waarschijnlijk via Wetransfer). Vermeld hierbij jullie namen, eventueel golfclub, plaatsnaam en telefoonnummer. Het filmpje heeft een maximale lengte van 1 minuut. 

Afhankelijk van het aantal inzendingen maakt de NGF vooraf een pre-selectie. Uiteindelijk kunnen golfers en hun achterban stemmen op de ingestuurde filmpjes via de website GOLF.NL en social media. De twee teams met de meeste likes/stemmen worden uitgenodigd voor de Golf Awards. Op donderdag 17 december is de uitreiking in Huis ter Duin. Op de avond zelf zal het aanwezige publiek door te stemmen de definitieve keuze maken voor het ´het team van het jaar'.

Over de Golf Awards

De Golf Awards zijn een initiatief van de PGA Holland, de NVG en de NGF, waarbij alle partijen die nauw betrokken zijn bij golf in Nederland het jaar gezamenlijk afsluiten. De prijzen die worden uitgereikt, zijn: de beste golfer en golfster van het jaar, het grootste talent, het beste team, de beste coach, de beste gehandicapte speler, de beste baan, de beste greenkeeper en de beste golfjournalist van het jaar.
“Het is een beetje het toetje van het jaar: de Golf Awards”, aldus vaste gastheer Marcel Maijer. “Als de clubs bij de meeste golfers voor even worden opgeborgen, verschijnt de crème de la crème van de Nederlandse golfwereld op het gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Vooral om de beste golfer en golfster van het afgelopen jaar te bewieroken, maar ook om het talent, de baan of de journalist van het jaar te eren.” 

Natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar de grote namen, maar het leuke van de Golf Awards is dat iedereen een ‘moment of fame’ kan beleven.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}