Slot IJssel-Vecht Tour, Zwolle Committed to Jeugd

18 oktober 2015 Redactie GOLF.NL
Op de laatste dag van de IJssel-Vecht Tour heeft het jeugdbestuur van Golfclub Zwolle waardering gekregen in de vorm van het NGF-certificaat Committed to Jeugd.

De IJssel-Vecht Tour is een onderlinge regionale jeugdcompetitie voor spelers tot en met 18 jaar van de Hattemse G&CC, GC Havelte en GC Zwolle. De jeugd heeft drie zondagen onder goede weersomstandigheden met elkaar op elkaars banen gespeeld.

De winnende club was Hattem, waar traditioneel veel goede golfers vandaan komen (Tim Sluiter, Floris Veth). Ook de winnaar in de hoogste categorie was een Hattemse: Caroline Cazemier. Zij won in de drie wedstrijden de meeste punten. Macx Schreuder (Zwolle) werd tweede en Tigo Hemmen (Zwolle) derde.

De ‘non-GVB-categorie’ had een geheel Hattems podium: Emma Nagelhout, Benjamin Buiter en Jonas Simons.

Bij de GVB’ers (handicap 54) werd Joris Nagelhout (Hattem) eerste, Bastiaan Schreurs (Zwolle) tweede en Hannah Upmeijer (Hattem) derde.

Vandaag uitgereikt door de NGF !Het certificaat Committed to Jeugd voor Golfclub Zwolle.GC Zwolle staat al jaren...

Posted by Golfclub Zwolle on zondag 18 oktober 2015

Vandaag meer dan 50 kids bij de finale dag van de IJssel Vecht Tour 2015 op Golfclub Zwolle.