Deloitte Ladies Open
Het Deloitte Ladies Open 2015 vindt wederom plaats op de baan van The International in Amsterdam.
Beeld: Golfsupport.nl

Bezoek met je familie het Deloitte Ladies Open!

18 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Leden van de Nederlandse Golf Federatie kunnen op 19, 20 en 21 juni voor slechts 10 euro met hun familie naar het Deloitte Ladies Open.

Met een familieticket krijgen tot vijf gezinsleden toegang tot het internationale golftoernooi dat wordt gespeeld op The International Golf Club in Amsterdam. Bovendien maakt iedereen met een familieticket kans op een reis voor het hele gezin met Pin High Golftravel.

Om in aanmerking te komen voor de reis met Pin High Golftravel ter waarde van 1.000 euro dient de bezoeker bij entree een NGF-pas en het familieticket te tonen en enkele gegevens achter te laten. Op vrijdag, zaterdag en zondag worden aan het einde van de dag de prijswinnaars bekendgemaakt. Familietickets kunnen worden besteld via deloitteladiesopen.nl. De voorwaarden voor de actie staan ook op deze website.

De Golf Academie

Naast het kijken naar topgolf is er voor bezoekers ook veel zelf te doen en te beleven. De Golf Academie biedt jong en oud en golfers en niet-golfers de gelegenheid met verschillende facetten van de golfsport kennis te maken. Ook kun je met behulp van ervaren professionals je golfspel verbeteren. Voor een golfles dien je je van te voren op te geven via dlo.degolfacademie.nl

Familiegolf zondag 21 juni

Op zondag 21 juni is er speciaal voor families een golfevenement op de driving range georganiseerd. Vanaf het middaguur vinden hier diverse activiteiten plaats voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor inschrijven door een mail te sturen naar degolfacademie@ngf.nl

Over het Deloitte Ladies Open

Het Deloitte Ladies Open wordt ondersteund door de partners Deloitte, ABN AMRO en KLM en georganiseerd door TIG Sports. Het driedaagse toernooi van 19 tot en met 21 juni 2015 maakt deel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele niveau voor dames in Europa. Het Deloitte Ladies Open is het grootste golfevenement voor vrouwen in de Benelux en wordt in 2015 voor de 20ste keer gehouden. Titelverdedigster is Kylie Walker. Voor meer informatie: deloitteladiesopen.nl of facebook.com/deloitteladiesopen en Twitter: @DeloitteGolf.

 

}