Golf en Kunst
Golf en Kunst op Golf & Country Club Winterswijk

Golf en Kunst in Winterswijk

30 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Cultuur snuiven in Winterswijk met de kunst van de wereldberoemde kunstenaar Piet Mondriaan en aansluitend 18 holes golfen op de vernieuwde golfbaan van de Golf & Country Club Winterswijk?

Dat is mogelijk als je het Golf & Kunst arrangement boekt bij twee Achterhoekse organisaties.

Na een grondige verbouwing is sinds 21 mei 2013, destijds geopend door prinses Beatrix, het museum Villa Mondriaan weer toegankelijk voor publiek.

Piet Mondriaan verwierf wereldfaam in Parijs en New York. Minder bekend is dat zijn schilderscarrière begon in Winterswijk. In zijn voormalige woonhuis aan de Zonnebrink wordt met hedendaagse middelen zijn levensverhaal verteld.

Golf & Country Club Winterswijk is sinds september 2014 uitgebreid van een 9-holes naar een 18-holes baan. De Golf & Country Club ligt op een kleine 5 kilometer van Villa Mondriaan.

De samenwerking biedt greenfeespelers de mogelijkheid een dagje uit te combineren met een culturele en een sportieve activiteit. Bij ontvangst in de Villa krijg je een kopje koffie en een echte 'Mondriaan petit four'. Na het bezoek aan het museum staat er op de golfbaan een uitgebreide lunch inclusief een consumptie naar wens voor je klaar.

Het arrangement is te boeken via info@golfbaandevoortwisch.nl of telefonisch via 0543-563812. Het kost €67 p.p. In het weekend geldt een toeslag van €5 p.p. 

}