Het Rijk van Nijmegen
Het Rijk van Nijmegen

Viering 10 jaar Budgetgolf met acties

1 juli 2015 Redactie GOLF.NL
De website Budgetgolf bestaat op 12 augustus precies 10 jaar. Om dat te vieren kunnen golfers op een tiental banen negen holes spelen voor 10 euro, of 18 holes voor 20 euro.

In de dagen voorafgaand aan de verjaardag en op de verjaardag zelf, is er elke dag een andere baan waarop men voor het speciale tarief kan spelen. De deelnemende banen zijn:

Het Rijk van Nijmegen

Dorhout Mees

Harderwold

Almkreek

Openbare Golf Dronten

Efteling Golfpark

De Turfvaert

Muhlenhof

Spandersbosch

De Golfhorst

Om te kunnen spelen voor het speciale tarief dient men te reserveren bij de betreffende golfbaan en een kortingsvoucher in te leveren die gratis op budgetgolf.nl is te downloaden.

‘We zijn erg blij dat we deze banen bereid hebben gevonden om onze verjaardag in stijl te vieren’, zegt Jouke Fridsma van Budgetgolf. ‘Dat ze meedoen is ook een teken dat golfbanen tevreden zijn met de service die wij ze bieden.’

Die service bestaat uit het plaatsen van arrangementen en kortingsacties van de golfbanen op de website budgetgolf.nl. ‘Op die manier kunnen golfers in een oogopslag zien waar ze voordelig kunnen spelen. En voor golfbanen zijn we een extra etalage.’

Verloting

De kortingsvouchers zijn niet de enige verjaardagsactiviteit van Budgetgolf. Op de site kunnen golfers meedoen aan een maandelijkse verloting van greenfees. Om de rest van het jaar alle keren mee te loten, hoeft men zich maar één keer op te geven.

}