beaday
Samen aan de leiding: Sangmoon Bae en Jason Day
Beeld: Getty Images

Bae en Day aan kop, uitstel Schreefel

30 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Sangmoon Bae en Jason Day beginnen als koplopers aan de laatste ronde van The Barclays. Dewi-Claire Schreefel kon haar derde ronde in de Jokohama Tire LPGA Classic niet afronden.

Jason Day begon aan The Barclays met lichte rugklachten, maar de winnaar van het US PGA Championship is weer helemaal fit en dat leverde een derde ronde op in slechts 63 (-7) slagen. 

Day deelt na 54 holes in het eerste van de vier play-off toernooien van de FedExCup de eerste plaats met de Koreaan Sangmoon Bae op -11. 

Bubba Watson is in zijn eentje derde op een slag achterstand. Plaats vier wordt gedeeld door drie man op -9: Ryan Palmer, Henrik Stenson en Zach Johnson, de winnaar van het Brits Open.

Leaderboard.


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

LPGA

Op de LPGA Tour heeft de Yokohama Tire Classic te kampen met slecht weer. Zaterdag moest het spel in Alabama ruim vijf uur worden stilgelegd vanwege noodweer. 

Dewi-Claire Schreefel kwam in haar derde ronde tot tien holes. Ze maakte drie birdies maar ook twee bogeys en een dubbel. Met +1 is de Nederlandse gedeeld 57ste. 

Aan kop gaat de Amerikaanse Austin Ernst met -10. Yani Tseng uit Taiwan is tweede met -9. Ernst en Tseng hebben pas vier holes kunnen spelen in hun derde ronde. De toernooileiding hoopt dat het toernooi zondag kan worden afgerond. 

Leaderboard.



 

}