Equipment

Tover de rokjes maar weer tevoorschijn: welke trends zien we op de tours? 

Na een kletsnatte maand april werden we deze week eindelijk weer getrakteerd op een paar warme dagen. De hoogste tijd om de melkflessen bij te kleuren en je collectie golfrokjes aan te vullen. Wat zijn de trends en welke rokjes waren de afgelopen tijd te zien op de circuits in Amerika en Europa?
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Kies je voor een hysterisch printje, veilig donkerblauw, lekker kort of net boven de knie? Een rokje is niet alleen goed voor het bijkleuren van de melkflessen (als je die al had); het is ook lekker luchtig, modieus en misschien wel het belangrijkste: een extra reden om jouw (golf)garderobe uit te breiden.

Over melkflessen gesproken - smeer de witte 'out-of-bounds-paaltjes' goed in. De eerste zonnestralen in het voorjaar zijn het felst en zorgen al snel voor rode 'water-hindernis-paaltjes'.

Queen Korda

De huidige koningin op de LPGA - Nelly Korda, die bezig is aan een indrukwekkende zegereeks - speelt geregeld in een bermuda, soms in een chique lange pantalon, maar de afgelopen toernooien droeg ze een elegant donkerblauw, tijdloos jurkje van Nike. Het donkerblauwe jurkje op de foto hieronder is uit de wintercollectie 'Dri Fit' van Nike. De zomercollectie biedt ook andere kleurtjes, zoals eucalyptus groen.

Nelly Korda Rokje
Beeld: Getty Images

Door een caleidoscoop

Je kunt er van alles over rappen, maar de rokjes van Tzu Tzu Sports vallen tenminste lekker op. De Mexicaanse Maria Fassi zorgt altijd voor kleurrijke combinaties op de LPGA Tour. Designs waardoor je bijna aan de sterkte van je ogen gaat twijfelen en die wat weg hebben van een caleidoscoop waar je als kind doorheen tuurde. Als je het combineert met een neutrale top, is het superstijlvol.

Maria Fassi uit Mexico - fleurig rokje
Beeld: Getty Images

Bloemetjes buiten zetten

Mariajo Uribe is de eerste Colombiaanse winnares op de Ladies European Tour ooit. Ze won in New South Wales (Australië), in een gezellig donkerblauw jurkje met subtiel bloemetjesmotief. Het is haar laatste jaar als professional en ze mag daarin als hoogtepunt ook deelnemen aan de Olympische Spelen. Het jurkje is een oude collectie van 'Daily Sports' wat zij gesponsord heeft gekregen van GOLF4HER.COM. Laat je ook inspireren door de nieuwere modellen.


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Alison Lee swingt en zwiert

De Amerikaanse Alison Lee speelt in fleurige en zwierige modelletjes van het merk Greyson Scarlett. Soms geïnspireerd op elementen uit de natuur, zoals de jungle en de zee, soms heel veilig en chic. Voor ieder wat wils, zoals je hier kunt zien. 

Lees meer over
Vrouwengolf Mode