Topgolf

Veelgestelde vragen Big Green Egg Open

Veelgestelde vragen over het Big Green Egg Open dat dit jaar plaatsvindt op de Hilversumsche Golf Club van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september.

1. Wanneer vindt het Big Green Egg Open 2023 plaats?

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september.

2. Wat zijn de openingstijden van het toernooi?

Op alle toernooidagen ben je vanaf 08.00 uur welkom. De toegang voor nieuwe bezoekers sluit om 16.00 uur. De golfclub is op de maandag, dinsdag en woensdag voorafgaand aan het toernooi niet toegankelijk voor publiek.

3. Waar kan ik tickets kopen?

De ticketverkoop begint op 1 mei via deze website

4. Kan ik ter plaatse nog een toegangsticket krijgen?

Ja, het is mogelijk om bij de entree (extra) tickets te kopen. Let op: alleen pinbetalingen worden geaccepteerd.

5. Is er iets voor kinderen te doen?

Jazeker. Voor kinderen is het GOLF RAAK! Funpark aanwezig. Hier maken kinderen op een leuke en speelse manier kennis met golf. Golfdarts, minigolf of knotsgolf, er is van alles te doen. Het funpark is direct naast de drivingrange te vinden en is gratis toegankelijk. Elk uur start er een programma van 1 uur waar kinderen aan mee kunnen doen.

6. Kun je zelf ook golfen?

Het is niet mogelijk zelf op de baan te golfen of op de oefenfaciliteiten. Maar De Golf Academie is wel aanwezig waar je een golflesje kunt krijgen van een PGA-professional. Je kunt je hier inschrijven voor een golflesje bij De Golf Academie.

7. Wat valt er nog meer te doen op het terrein?

Naast het kijken naar topgolf, kan je genieten van een exclusieve VIP-lunch tijdens de Culinairy Experience en natuurlijk wat eten, drinken en shoppen bij Hole 19. Big Green Egg, Jumbo Golf en onder andere Pin High zijn ook aanwezig.

8. Hoe weet ik wat waar is?

Er komt een digitaal programmaboekje van het Big Green Egg Open. Daarin staat een plattegrond met de locaties van de opstapplaats van de pendelbus, ticket- en informatiebalie, EHBO-post, De Golf Academie, het GOLF RAAK!-Funpark en Hole 19 (inclusief toiletten). Ook zie je alle holes met extra informatie.

9. Wie gaat wanneer de baan in?

Op de site van de Ladies European Tour komen in de week van het toernooi de starttijden van alle flights te staan voor de vrijdag en zaterdag. Zondag starten de speelsters op basis van het leaderboard. De leiders gaan dan als laatste de baan in.

10. Hoe is het Big Green Egg Open bereikbaar?

We raden we je aan om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Fietsen kunnen bij de ingang van de Hilversumsche Golf Club gratis gestald worden. Station Hilversum is met de trein bereikbaar vanuit heel Nederland. Treinen komen aan vanuit onder andere Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Schiphol.

Wegwerkzaamheden

De Hilversumschestraatweg zal vanaf maandag 28 augustus tot 18 september afgesloten zijn tussen de provinciegrens met Noord-Holland en de kruising met de Amsterdamschestraatweg (N221) tussen Baarn en Soest. Dit betekent ook dat verkeer via de Hoge Vuurseweg het evenement niet kan bereiken.

Wat heeft dit voor gevolgen?

Openbaar vervoer
Voor mensen die van plan zijn om met openbaar vervoer naar het evenement te komen, bestaat er nog wat onduidelijkheid. De reguliere busdienst kan tijdens de werkzaamheden geen gebruikmaken van de hoofdrijbaan en er wordt nog onderzocht om de bus tijdelijk over het fietspad/de parallelweg te laten rijden. Er wordt aangeraden om vlak voor vertrek de reis te plannen via de website van Keolis. Klik hier om naar de reisplanner van Keolis te gaan.

Auto's
Voor auto’s is een vervangende parkeerplaats geregeld bij het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum. Het adres is Laan van Tergooi 2, 1213 XH Hilversum. Indien je al een parkeerkaart hebt gekocht, is deze hier ook geldig. Mocht je nog geen parkeerkaart hebben maar wel van plan zijn om met de auto te komen, koop dan nu je parkeerkaart via golf.nl/tickets. Vanaf de parkeerplaats van het Tergooi Ziekenhuis rijden regelmatig pendelbussen die je naar de Hilversumsche Golf Club brengen.

11. Is zelf meegebracht eten en/of drinken toegestaan?

Zelf meegebracht eten is niet toegestaan. Wel zijn er diverse watertappunten op hole 19. Neem dus vooral een eigen flesje of bidon mee om te vullen. Er zijn natuurlijk ook meerdere plekken op het terrein waar bezoekers eten en drinken kunnen kopen.

12. Waar kan ik terecht voor andere vragen?

Je kunt ons bereiken via biggreeneggopen@golf.nl of telefonisch: 030 - 242 63 70.
Lees meer over
LET Topgolf