Topgolf

Veelgestelde vragen Big Green Egg Open

Wist je dat er watertappunten zijn op hole 19 en dat je dringend wordt aangeraden een eigen flesje of bidon mee te nemen? Zo kun je voldoende water drinken tijdens de warme dagen. En wist je dat je The Open kunt bekijken op een groot scherm? En dat de starttijden van alle flights te vinden zijn op de LET-website? Bekijk alle antwoorden op veelgestelde vragen.

1. Wanneer vindt het Big Green Egg Open 2022 plaats?

Van donderdag 14 juli tot en met zondag 17 juli 2022.

2. Wat zijn de openingstijden van het toernooi?

Op donderdag en vrijdag kun je vanaf 08:00 de golfclub op en op zaterdag en zondag vanaf 07:30. De toegang voor nieuwe bezoekers sluit om 16:00. De golfclub is op de maandag, dinsdag en woensdag voorafgaand aan het toernooi niet toegankelijk voor publiek.

3. Wat kosten de tickets van het toernooi en waar kan ik ze kopen?

Tickets zijn gratis te bestellen via deze ticketpagina. Wij vragen iedereen de tickets zo veel mogelijk vooraf online te bestellen om drukte bij de toegang te voorkomen.

4. Kan ik ter plaatse nog een toegangsticket krijgen?

Ja, het is mogelijk om bij de toegang van het evenement een ticket te krijgen, mits er nog tickets beschikbaar zijn.

5. Is het Funpark van GOLF RAAK! op het terrein aanwezig?

Jazeker, neem vooral je kind(eren) mee. Zij kunnen zich vermaken met allerlei spellen in het Funpark. Je kunt je kind(eren) hier alvast aanmelden om een plekje veilig te stellen.

6. Kun je zelf ook golfen?

Het is niet mogelijk zelf op de baan te golfen of op de oefenfaciliteiten. Maar De Golf Academie is wel op het terrein aanwezig. Je kunt hier alvast een gratis golfles boeken! Ook kun je je clubs laten fitten bij de stand van Jumbo Golf & Hockey.

7. Wat valt er nog meer te doen op het terrein?

Naast het kijken naar topgolf, is er veel te doen op hole 19, een speciaal deel op het terrein met veel gezelligheid!

8. Als je ook naar The Open wilt kijken, kan dat?

Ja, er is een groot scherm op hole 19 waarop de 150ste editie van The Open Championship getoond wordt.

9. Hoe weet ik wat waar is?

Er is een programmaboekje van het Big Green Egg Open. Daarin staat ook een plattegrond met de locaties van de opstapplaats van de pendelbus, ticket- en informatiebalie, EHBO-post, De Golf Academie, het GOLF RAAK!-Funpark en hole 19 (inclusief toiletten). Ook zie je alle holes met extra informatie.

10. Wie gaat wanneer de baan in?

Op de site van de Ladies European Tour staan de starttijden van alle flights.

11. Waar vindt het toernooi plaats?

Het Big Green Egg Open wordt gehouden op het terrein van de Rosendaelsche Golfclub. Het adres is Apeldoornseweg 450, 6818 SN in Arnhem.

12. Waar kan ik parkeren?

Je kunt parkeren op Sportcentrum Papendal. Het adres is Papendallaan 60 in Arnhem. Volg de borden E - Big Green Egg Open en volg daarna de instructies van de parkeerregelaar op. Vanaf Sportcentrum Papendal word je via pendelbussen naar de toernooilocatie gebracht (ruim 10 minuten). De pendelbussen rijden om de 30 minuten van donderdag tot en met zondag van 07:30 – 19:00. Er zijn geen kosten verbonden aan het parkeren of de pendelbus.

13. Is zelf meegebracht eten en/of drinken toegestaan?

Dit is toegestaan. Bovendien zijn er her en der watertappunten op hole 19. Neem dus vooral een eigen flesje of bidon mee om te vullen zodat je genoeg drinkt met het warme weer. Er zijn natuurlijk ook meerdere plekken op het terrein waar bezoekers eten en drinken kunnen kopen.

14. Waar kan ik terecht voor andere vragen?

Je kunt ons bereiken via biggreeneggopen@golf.nl of telefonisch: 030 - 242 63 70.

Lees meer over
LET Topgolf