Big Green Egg Open

Jeugdfonds Sport & Cultuur

De NGF onderhoudt al jarenlang nauwe banden met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deze stichting maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen aan sport of culturele activiteiten.
Klik hier om te doneren

 

Het Jeugdfonds betaalt voor deze kinderen en jongeren contributie/lesgeld van een sportclub, muziek- of dansschool of een andere club of vereniging. Ook zorgt het indien nodig voor bijvoorbeeld de voetbalschoenen of de huur van een instrument.

In totaal zijn er in Nederland ruim 270.000 kinderen voor wie de ouders de lessen of contributie niet kunnen betalen. Lid zijn van een club of vereniging is echter belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Als ze lid zijn van een club, maken ze deel uit van een team, leren ze concentreren, leveren ze een prestatie (zoals een wedstrijd of een voorstelling) en maken ze nieuwe vrienden.

Dit jaar gaat voor het vijfde rij op jaar de gehele opbrengst van het NGF Familietoernooi naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Het bedrag schommelt ieder jaar rond de € 20.000, een fantastische jaarlijkse bijdrage van alle deelnemende clubs voor dit bijzondere doel.

Big Green Egg Open en het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Nieuw dit jaar is dat het Jeugdfonds verbonden is aan het Big Green Egg Open. Bezoekers kunnen tijdens het reserveren van hun gratis tickets een vrijwillige donatie doen voor dit goede doel.

Maar je kunt ook apart doneren. Met jouw steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. Je bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. Klik hier om te doneren.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Lees meer over
LET Jeugd Toernooien