B-NL Challenge Trophy

The Dutch: Podium voor toppers

Nederlands is sinds tien jaar een topbaan rijker: The Dutch in Spijk. Het Dutch Open werd er al enkele malen gespeeld en nu is het de beurt aan de B-NL Challenge Trophy.

In aanloop naar de B-NL Challenge Trophy ging GOLF.NL op bezoek bij The Dutch om de tweede negen te spelen van de Championship Course. Bekijk de vlog en maak kans op 2 greenfees voor de bijzondere baan in Spijk!

Win twee greenfees voor The Dutch! 

Wij geven twee greenfees weg zodat jij op The Dutch kan spelen! Wat moet je daarvoor doen?

1. Bekijk en like de video
2. Abonneer je op ons YouTube kanaal.
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video (klik hier om te reageren onder de video. Let op: mailen heeft geen zin)! We maken de winnaar 30 augustus 2021 bekend in de reacties! Succes!

Meer weten?
thedutch.nl

Kom je kijken bij de B-NL Challenge Trophy?

De B-NL Challenge Trophy op The Dutch is toegankelijk voor publiek! Kom kijken naar de sterren van morgen. Zorg ervoor dat je erbij bent!

KLIK HIER VOOR TICKETS

Over de baan

The Dutch ligt centraal in Nederland, in het dorp Spijk (gemeente West Betuwe). De door topdesigner Colin Montgomerie ontworpen golfbaan op international championship niveau wordt onderhouden volgens de hoogste Europese normen. The Dutch is daarmee een van de toonaangevende banen in Nederland voor wat betreft onderhoudseisen en bespeelbaarheid. The Dutch werd in 2011 geopend.

Dutch Open

The Dutch is een par 71 Colin Montgomerie Signature Design Golf Course. Dit geeft de baan een internationale kwalificatie; noodzakelijk en onmisbaar om grote internationale toernooien te verwerven. The Dutch was van 2016 tot en met 2018 dan ook een van de bestemmingen van de European Tour. De baan was toen gastheer van het KLM Open, dat dit jaar onder de naam Dutch Open wordt gespeeld.

GEO-certificaat

Het onderhoud van de prachtige 18 holes wordt verzorgd door een groep van 12 vaste greenkeepers. Zij zijn gedurende het gehele jaar werkzaam om de baan in topconditie te houden, wat onder andere resulteert in een GEO-certificaat (GolfEnvironment Organization); het internationale bewijs van duurzaam golfbaanbeheer.

Lees meer over
Toernooien Challenge Tour