Nieuws

VIDEO: Popartiest Taylor Swift verrast golffans

Taylor Swift heeft tijdens een optreden golffans verrast door met een golfclub op het podium te verschijnen. Terwijl ze het nummer 'Blank Space' speelde, kwamen er plots custommade neonverlichte golfclubs tevoorschijn. Samen met haar achtergronddansers stond de ongekroonde koningin van de popmuziek fraai te swingen.

Taylor Swift heeft iets met golfclubs, want het is niet de eerste keer dat ze wordt gesignaleerd met een zwiepend ijzer in haar hand. In 2014 maakte Swift het bont door in de clip van haar hit 'Blank Space' met een golfclub op de motorkap van een auto te rammen. Dit is ook het nummer in haar concert waarbij de bijzondere clubs tevoorschijn komen. 

2,4 miljoen verkochte kaartjes

De animo voor kaartjes was enorm. Taylor Swift verkocht 2,4 miljoen kaartjes en verbrak daarmee het record van meest verkochte tickets van een artiest op één dag. De Amerikaanse is deze week aan haar eerste tour begonnen in vijf jaar. Ze doet de komende periode 52 optredens in de Verenigde Staten en er komt ook nog een internationale tour.

GOLF.NL is in ieder geval blij met deze onverwachte ambassadrice van de golfsport. Hieronder is de videoclip van 'Blank Space' te zien waarin Swift flink tekeer gaat met een golfclub.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Vrouwengolf