NGF

NGF zoekt Medewerker Sportparticipatie Jeugd en Directiesecretaresse

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) is op korte termijn op zoek naar een Directiesecretaresse en Medewerker Sportparticipatie Jeugd.

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft twee vacatures:

1. Medewerker Sportparticipatie Jeugd

Heb jij een passie voor golf en een visie op het vergroten van het aantal (jeugd)golfers in Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou.

De Medewerker Sportparticipatie Jeugd ondersteunt golfclubs en -banen bij de implementatie van de NGF-producten en -diensten met betrekking tot jeugd. Je ontwikkelt samen met golfclubs en -banen het jeugdbeleid, je signaleert trends en ontwikkelingen op het gebied van sportstimulering en je zorgt voor een professionele uitvoering en uitstraling van het jeugdprogramma GOLF RAAK! op alle NGF-evenementen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een aantal eigen golfclubaccounts.

 

2. Directiesecretaresse

We zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en hulpvaardige medewerker die ons team komt versterken in de rol van directie secretaresse/HR assistent (30 uur).

Je verricht in grote mate zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden. De functie is uitvoerend, administratief, organisatorisch en initiërend van aard. Het is jouw ultieme doel om de dag van de directie (3 personen) perfect te laten verlopen. Jij bent hun rechterhand en voelt haarfijn aan wat er moet gebeuren om dit te realiseren. Je hebt snel door hoe zaken in elkaar steken en weet prioriteiten te stellen in de agenda en werkzaamheden van de directie. Daarnaast bied je ondersteuning aan de Manager Juridische zaken en HR.

Lees meer over
NGF