Nieuws

Vacature Medewerker Evenementen en Sponsoring NGF

Gezocht: Medewerker Evenementen en Sponsoring bij de NGF (Koninklijke Nederlandse Golf Federatie). In deze functie werk je mee in de organisatie van kleine en grote golfevenementen en toernooien.

Ben jij communicatief vaardig, kun je snel schakelen en heb je een passie voor sport, bij voorkeur voor golf?

Als Medewerker Evenementen en Sponsoring ondersteun je de projectleider met de organisatie van NGF (Tour-) evenementen en toernooien. Ook assisteer je bij de ‘inkoop’ van accommodaties (hotelkamers, vergaderzalen), horeca-arrangementen, kleding en materialen. Daarnaast ben je betrokken bij de coördinatie van de inzet van vrijwilligers tijdens de toernooien. Ten slotte help je de sponsormanager in de voorbereiding en de uitvoering van de sponsor- en relatiemarketingactiviteiten van de NGF. Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving.

Bekijk de vacature hier

De vacature is voor 38 uur per week. Je werkt vanuit dé ‘sporthub’ in Nederland, genaamd DeWeerelt van Sport te Utrecht waar de NGF samen met de KNHB, Nevobo, het Watersportverbond en de NSkiV is gehuisvest. Lijkt het je wat? Je kunt reageren tot het eind van de maand.


Lees meer over
Vacatures NGF Toernooien