Nieuws

Alles wat je moet weten over golfballen!

Wat is de beste golfbal voor jouw spel? Wat is het verschil tussen een goedkope en een dure golfbal en wanneer ben je goed genoeg voor een tourbal? Allemaal vragen die een antwoord krijgen in Podje Golf #29.

Aflevering 29 van Podje Golf staat vooral in het teken van golfballen, nog heel vaak het ondergeschoven kindje want veel golfers beseffen niet hoeveel invloed een bepaald type golfbal heeft op je spel. Voor elke slag heb je een golfbal nodig, maar met de kennis van dit belangrijke stukje materiaal is het doorgaans slecht gesteld. Daarom behandelen de mannen een aantal belangrijke vragen: Met welke golfbal sla je het verst? Wanneer moet je een golfbal vervangen? Hoe kies je de beste golfbal voor jouw spel, en wanneer ben je goed genoeg voor een duurdere premium tourbal? Gerard en Sietse praten met Paul Goodfellow van Titleist om antwoorden te krijgen op alle golfbalvragen. Natuurlijk is er ook weer een prijsvraag, dus luister nu Podje Golf #29!

Luister nu 'Podje Golf' #29!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Interviews Equipment