jeugdgolf op bentwoud 2019

Niet in de klas wel naar de golfbaan!

13 maart 2019 Redactie GOLF.NL
Kinderen die vrijdag worden ‘getroffen’ worden door de onderwijsstaking, kunnen natuurlijk die dag echt nog wel wat leren. Leren (beter) golfen! Dus ouders, opa’s en oma’s, neem je (klein)kinderen mee naar de golfbaan.

Niet toevallig stond afgelopen weekend de Juniorgolf Kick-off 2019 op het programma. Ondanks het beestachtige weer waren meer dan 100 enthousiaste junioren en ouders naar Golfbaan Bentwoud gekomen, waar naast de drivingrange ook de GOLF RAAK! Funbaan in het clubhuis als een magneet werkte. 

Vrijdag dient zich het volgende moment aan om jeugd te laten kennismaken met golf. De onderwijsstaking in het land zorgt voor een hoop lege schoolklassen en ouders die zich afvragen wat de kinderen die dag moeten doen...

Maak van een nood een deugd en neem je kids of kleinkinderen vrijdag mee naar de golfbaan. Op een aantal clubs (bijvoorbeeld De Semslanden in Gasselternijveen en Duurswold in Groningen) is zelfs een speciaal jeugdprogramma in elkaar gedraaid. De moeite waard dus om bij je club/golfbaan in de buurt te informeren.

}