Familiegolf
Beeld: Koen Suyk

Neem familie uit golfen via AH Sportactie

9 oktober 2018 Redactie GOLF.NL
Hoogste tijd om de rest van de familie te introduceren in golf. Maak dan gebruik van gratis golflessen via de Albert Heijn Sportactie.
Je kent het wel: jij bent binnen de familie de golfer en de rest weet nog niet half hoe leuk golf eigenlijk is. En je vraagt je nog altijd af hoe jij dat golfvirus op je familieleden kunt overbrengen. Dan komt de Albert Heijn Sportactie op een mooi moment. Die biedt jou de mogelijkheid om samen met je familieleden vier keer gratis golf uit te proberen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de actiecode ‘GOLFFAMILIE’ te verzilveren. Daarmee krijg je binnen jouw sportprofiel vier sportcredits in de golftas en die vertegenwoordigen de waarde van vier keer gratis sporten (golfen dus). Je hebt vervolgens nog tot en met 21 oktober de tijd om jouw familiegolfuitje te kiezen onder het motto 'zoek, boek en beleef sportplezier!'

Hoe werkt het? We leggen het je graag uit in 4 makkelijke stappen!

1. Ga naar de website van de AH Sportactie en log in of maak een profiel aan.

2. Verzilver je persoonlijke actiecode GOLFFAMILIE in via jouw sportprofiel (als je zelf niet in de gelegenheid bent om mee te sporten mag je de code ook weggeven aan iemand die je in beweging wil krijgen)

3. Zoek & boek een golfmoment bij jou in de buurt

4. Laat na het golfen een review achter en inspireer anderen (na je sportactiviteit krijg je automatisch een mail om jouw golfles te beoordelen)

Have fun!

  

Lees meer over

Clubs Beginnen met golf