De vernieuwde Golf Academie is nu online!
Beeld: degolfacademie.nl

Nu nog beter: De Golf Academie

31 mei 2018 Redactie GOLF.NL
Degolfacademie.nl - hét online platform waar je aan je golfspel kunt werken - is vernieuwd! Er zijn nu nog meer filmpjes, tips en tools die je helpen om beter te worden.

Of je nu net bent begonnen met golf of al gevorderd bent: De Golf Academie is hét online platform om beter te leren golfen. Aan de hand van video-oefeningen en uitdagende testjes kan je op een gestructureerde manier elk onderdeel van je spel analyseren én verbeteren. 

Wanneer kan ik De Golf Academie gebruiken?

De Golf Academie is een onmisbare tool en de nieuwe versie is nu live! Maak om te beginnen een gratis account aan. Als je al een account hebt kan je direct inloggen.

Voor het aanmaken van een account heb je je NGF-nummer nodig en de barcode die op je NGF-pas staat. Als je nog niet lid bent van de NGF (en dus geen NGF-pas hebt) is het mogelijk om De Golf Academie 6 maanden gratis uit te proberen. 

Hoe werkt De Golf Academie?

Als je bent geregistreerd en ingelogd kan je direct al je gespeelde scorekaarten automatisch in laten laden. Je kunt deze scores verrijken door statistieken in te voeren. Door je scores te verrijken en bij te houden zie je goed wat je sterke punten zijn en waar je aan moet werken. Dat levert niet alleen meer inzicht in je spel op, maar De Golf Academie kan zo ook beter advies geven.

Dat advies is belangrijk, want op De Golf Academie heb je toegang tot een groot aantal - ruim 180! - video-oefeningen en tests. De Golf Academie denkt met je mee en doet op basis van je handicap en statistieken suggesties voor oefeningen en video's waar jij wat aan hebt. 

De ondersteuning van golfers op De Golf Academie is gebaseerd op het 9-stappenplan. Of je nu voor je plezier speelt of juist veel ambitie hebt, met het 9-stappenplan hanteert De Golf Academie een methodiek waarmee je zelf kunt bepalen hoe je je ontwikkelt als golfer. Het helpt je stap voor stap bij het verbeteren van je vaardigheden en maakt je steeds meer vertrouwd met de wereld van golf. Essentieel als je meer plezier uit de sport wilt halen! Klik hier voor meer informatie over het 9-stappenplan.

Samen met je golfprofessional aan de slag!

Handig: via degolfacademie.nl heeft jouw golfprofessional inzicht in je scores, testjes, statistieken en is het mogelijk om tips te krijgen en lesschema's op te stellen. Vraag daarom aan je PGA Professional of hij de degolfacademie.nl al gebruikt! Eenmaal ingelogd zie je ook direct welke golfers op jouw club De Golf Academie gebruiken.

Voor de beginner is De Golf Academie extra aantrekkelijk, want met een account is het ook mogelijk om te oefenen met de golfregels voordat je examen doet of als je je regelkennis weer eens wilt opfrissen. Ben of ken jij iemand die net is begonnen met golf? Stuur ze dan naar De Golf Academie!

De belangrijkste functies van De Golf Academie op een rij:

Inzicht
 • Automatisch al je scorekaarten inladen
 • Naar wens en niveau je scores verrijken
 • Uitgebreide statistieken en inzichten
 • Oefenen
 • Oefenen aan de hand van het 9-stappenplan
 • Ruim 180 video-oefeningen en tests
 • Golfregels oefenen en raadplegen
 • Lessen
 • Ontvang tips van je eigen golfprofessional
 • Lesschema's op maat samen met je pro
 • Lesaantekeningen en -bestanden bijhouden
 • Lees meer over

  NGF