GOLF.NL editie 3-2018

Lees de nieuwe GOLF.NL gratis online!

16 mei 2018 Redactie GOLF.NL
De nieuwste editie van GOLF.NL is onmisbaar voor elke golfer dankzij tips voor je bunkerslagen en chips uit de rough, equipment, travel, banen en verrassend goed eten.

De dagen worden langer en er is dus steeds meer tijd om de golfbaan in te gaan. Daarom staat er in de nieuwste editie van GOLF.NL weer van alles dat jou kan helpen bij je golfspel. Zo geeft Tourspeler Daan Huizing je advies voor het oefenen van de bunkerslagen. En uit het interview met de topputtcoaches Hayo Bensdorp en Rob Mouwen krijg je vast nieuw inzicht in the game within the game.   

Verder hebben we mei uitgeroepen tot de Ready golf-maand met tips en tricks voor een prettig speltempo en laten we zien hoe je in Mijn.GOLF.NL al je prestaties, ronden, awards en ontwikkelingen kunt bijhouden. En je ziet meteen wat je vrienden uitspoken op de golfbaan. Wil je trouwens een spiksplinternieuwe baan uitproberen die ook nog heel bijzonder is? The Links Valley in Ermelo is de eerste omkeerbare baan in Europa; de ene dag kun je de holes met de klok mee spelen, de andere dag tegen de klok in. GOLF.NL mocht een voorproefje nemen.  

Dit en nog veel meer in de nieuwe GOLF.NL. Vanaf morgen ligt de nieuwe GOLF.NL bij jou op de golfbaan/-club.


Lees 'm nu nu en hier! Gratis!


Lees meer over

Golfnl