Loading the player...
Beelden van dag 3 van het Italiaans Open
Bron: Ziggo Golf

Slattery de leider na ronde 62 (-9)

2 juni 2018 Redactie GOLF.NL
Met een knappe ronde in 62 slagen op Gardagolf Country Club heeft Lee Slattery de leiding overgenomen in het Italiaans Open.

De Engelsman Lee Slattery maakte zaterdag een eagle, acht birdies en een bogey. Met de ronde 62, de laagste score van de week, bracht hij zijn totaal op -16 en nam hij de leiding over van Martin Kaymer. De Deen Thorbjorn Olesen en de Italiaan Francesco Molinari, die het Italiaans Open al twee keer won, zijn tweede en staan één slag achter Slattery. 

De Duitse major-winnaar Kaymer is na een ronde 68 gedeeld vierde en is met -14 twee slagen verwijderd van Slattery. Kaymer deelt de vierde plaats met onder anderen Danny Willett, Andy Sullivan en Rafa Cabrera Bello.

De Belg Thomas Pieters zakte met een ronde 69 naar de gedeelde tiende plaats, waar ook Ian Poulter is te vinden. Alex Noren en Tommy Fleetwood zijn met -9 gedeeld 23ste.

Leaderboard. Voorbeschouwing.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Challenge Tour

Jurrrian van der Vaart is op dag drie van de Swiss Challenge gezakt van de negende naar de 20ste plaats. Hij ging rond in 70 slagen (-1). Ook Daan Huizing verloor met een ronde 70 terrein; hij is gezakt van de 13de naar de 27ste plaats. Robbie van West (74-68) en Maarten Lafeber misten vrijdag de cut op Golf Sempachersee.

Leaderboard.

De leider in de Swiss Challenge, de Duitser Marcel Schneider, heeft vijf slagen voorsprong op de nummer twee:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}