Golfprofessional van het jaar Mark Reynolds in Amsterdam

Balletje hooghouden in Amsterdam

18 december 2018 Redactie GOLF.NL
Mark Reynolds, pro van het jaar, kan alles met een golfballetje. Hij laat dat zien in een video die gemaakt is ter gelegenheid van de NGF Golf Awards.

Bij de NGF Golf Awards vorige week ging de award voor de pro van het jaar naar Mark Reynolds. Mark is erg veelzijdig. Hij is niet alleen een goede teaching en playing professional, hij kan ook goed zingen en houdt trickshows. Ter gelegenheid van de Golf Awards maakte Marcel Maijer een video van Reynolds die op allerlei plekken in Amsterdam de bal hooghoudt.

Het zijn indrukwekkende keepy uppy scènes: Reynolds laat zien dat hij alles met een golfballetje kan. Bekijk de video bovenaan deze pagina. 

Als speler viel Mark Reynolds dit jaar onder meer op met zijn met zijn prestatie in het KLM Open. Dankzij een knappe slotronde in 69 slagen werd de 40-jarige golfer gedeeld 53ste. Met het Nederlands team van PGA Holland, aan de zijde van Ralph Miller en Ruben Wegchelaer, werd Reynolds onlangs tweede bij het EK voor golfprofessionals. Als allrounder wordt de teaching pro van The International als een voorbeeld gezien voor ondernemende golfprofessionals in Nederland.

Mark Reynolds op Instagram. Bekijk hier wie de andere Golf Awards hebben gewonnen.

Lees meer over

NGF Professionals