App GOLF.NL: meer dan 50.000 downloads!

19 september 2017 Redactie GOLF.NL
De gratis app GOLF.NL verspreidt zich meer en meer als een olievlek onder de golfers. Tijdens het KLM Open werd de mijlpaal van 50.000 downloads bereikt. De ‘gelukkige jubileumgebruiker’ is Boudewijn van Eijck uit Huissen.

Boudewijn van Eijck downloadde tijdens zijn bezoek aan het grootste golftoernooi in Nederland de app en bleek de 50.000ste te zijn die dat deed sinds de introductie. Daarmee won hij een flight voor vier personen op The Dutch in Spijk, de baan waar de afgelopen week het KLM Open werd gespeeld. 

Op de vier speeldagen werd de app meer dan duizend keer gedownload. “Met de app willen we het golfers makkelijker maken om qualifying scorekaarten te spelen en het golfplezier stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat de app bijdraagt aan meer en beter golf. Dat is iets waar de NGF en onze partner ING Private Banking dagelijks energie in steken”, aldus Maarten Voermans, manager  Marketing & Communicatie van de NGF.

In het kort de benefits van de app:

  • Speel een ronde op één van jouw favoriete golfbanen. Vul tijdens het spelen eenvoudig je scorekaart in en zie na het afronden van een qualifying ronde direct het effect op je handicap.
  • Vergelijk jezelf met vrienden, clubleden en de rest van Nederland in de Handicap Ranking en de Stern Birdieranking. Vul daarnaast jouw prijzenkast met awards voor behaalde resultaten.
  • Volg de voortgang van je vrienden op  de tijdlijn en geef hun waardering voor  behaalde scores en prestaties. Deel je eigen resultaten op social media voor extra support en motivatie.

De gratis app GOLF.NL is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en ING Private Banking, hoofdsponsor van het Nederlandse golf. De applicatie is te downloaden voor alle smartphones (Apple en Android) en na het eenmalig invullen van het NGF-nummer direct te gebruiken.

Heb je de app nog niet? Ga naar deze pagina voor meer informatie en download 'm direct op jouw telefoon oef tablet.


}