Win flight op The Dutch met app GOLF.NL!

13 september 2017 Redactie GOLF.NL
Deze week tijdens het KLM Open gaat de app GOLF.NL door de magische grens van 50.000 downloads. Om dat te vieren krijgt de 50.000ste download een eigen flight voor 4 personen op The Dutch!

Scorekaarten indienen, direct je nieuwe handicap zien, jezelf uitdagen en je vrienden motiveren, het kan allemaal met de app GOLF.NL. Wat ook kan is mooie prijzen winnen! 

Win een onvergetelijke dag op The Dutch!

Naast de maandelijkse Stern Birdieranking pakken we in de week van het KLM Open extra uit om te vieren dat de app de grens van 50.000 downloads gaat passeren. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een onvergetelijke dag op The Dutch is de app GOLF.NL downloaden (en hopen dat je de 50.000ste bent...).

Win vrijkaarten voor het KLM Open 2018

Heb jij de app GOLF.NL al en kom je deze week naar The Dutch? Ook voor de gebruikers die al bekend zijn met de app maken kans op prijzen. Als je de app opent op The Dutch ontvang je automatisch de unieke KLM Open Award. Deel deze award op social media met de hashtag #KLMOpen2017Award en maak kans op 2 vrijkaarten voor het KLM Open 2018! 

Download de app GOLF.NL: iOS | Android.

Ga naar golf.nl/app voor meer informatie over de app.

Lees meer over

Handicap