GOLF.NL Weekly 12 met héél veel over KLM Open!

5 september 2017 Redactie GOLF.NL
De nieuwe GOLF.NL Weekly (12) staat online. Boordevol nieuws over het KLM Open. Nu al online te lezen en vanaf donderdag gratis op jouw golfbaan!

Het KLM Open staat voor de deur, dus in de nieuwe GOLF.NL Weekly (nummer 12) vind je heel veel leuke artikelen en handige informatie over het hoogtepunt van het Nederlandse golfjaar! We blikken nog even terug naar de mooie editie van 2016. Wie mogen we dit jaar tot de kanshebbers rekenen? Ook kun je leren van de swing van Bernd Wiesberger, de nummer twee van vorig jaar. We hebben wat tips voor de deelnemers aan Beat the Pro, maar ook als je niet tot dat selecte gezelschap behoort heb je hier iets aan natuurlijk... Verder vind je in dit nummer veel informatie over wat er allemaal te beleven valt op The Dutch in Spijk.

Naast de artikelen over het KLM Open is er nog meer. Titleist komt met een nieuwe lijn: 718. Het topmerk heeft met de nieuwe AP1 nu ook een setje ijzers voor de golfer die heel graag een vergevingsgezinde club in zijn handen wil hebben... En ben je echt 'allergisch' voor een onmogelijke ligging in de bunker? In de toekomst mag je wellicht droppen uit de bunker...

Dit en nog veel meer in GOLF.NL Weekly 12. Vanaf donderdag gratis op alle golfbanen en nu al online te lezen.

GOLF.NL Weekly 12




}