Een 'duur' rondje met Phil

18 oktober 2017 Redactie GOLF.NL
Een rondje golf met Phil Mickelson op een exclusieve golfbaan? En daarna lekker lunchen met Lefty? Het kan. En je kunt zelfs je twee beste golfvrienden meenemen.

Phil Mickelson is nooit te beroerd zich in te zetten voor het goede doel. Dit keer biedt de winnaar van vijf majors een ronde van 18 holes aan op zijn prachtige homecourse in Santa Fe in de staat Californië. Wie er voor in aanmerking wil komen kan bieden via een online veiling. Dinsdag was het hoogste bod nog 88.000 dollar, vandaag is dat al aardig overtroffen met een bod van 100.000 dollar. 

De verwachting is dat de golfronde met populaire Phil uiteindelijk weg zal gaan voor om en nabij de 250.000 dollar. De lunch voor vier personen is dan wel inbegrepen. En weet dat Mickelson in mooie (golf)verhalen vertellen net zo goed is als in zijn befaamde flopshots. Bieden kan hier. Eerst nog even sparen? Dat kan nog twee weken, want dan sluit de veiling. Het geld dat wordt opgehaald gaat trouwens naar Operation Healing Forces, een organisatie die (ex)militairen die gewond zijn geraakt ondersteunt. 

Lees meer over

Internationaal