Nieuwe magazine GOLF.NL is uit!

23 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Twintig jaar Tiger Woods, de grootste golfparty ter wereld en de Top 50 van beste 18-holes golfbanen van Nederland. Het is slechts een greep uit de inhoud van het 148 pagina’s dikke voorjaarsnummer van het magazine GOLF.NL.

De gratis glossy, die deze week bij alle geregistreerde golfers in de bus valt, is een tweejaarlijkse uitgave van GOLF.NL, het nieuwsmedium voor de golfer in Nederland.  Daarin blikt Gerard Louter terug op twintig jaar Tiger Woods sinds zijn eerste memorabele overwinning in The Masters 1997 en wat hij heeft betekend voor de golfsport.

Spraakmakend is zeker ook de Top 50 van beste 18-holes golfbanen van Nederland, een ranglijst die op basis van de mening van een deskundige jury om het jaar wordt samengesteld. Met een nieuwe nummer één en een aantal opvallende stijgers en nieuwkomers!

Nu de lente is aangebroken wordt een rondje op de golfbaan nog leuker natuurlijk. Tijd voor een nieuwe driver? En hoeveel beter kun je spelen als als je met een golfhorloge de baan in gaat? Sietse Herrema zocht het uit.

Ook een mooie reportage uit de voetbalstadions van Nederland, waar de grasmeesters opvallend vaak een golfachtergrond hebben. Edwin Alblas bezocht het Waste Management Phoenix Open in Arizona, de grootste golfparty ter wereld en onderzocht of dit de toekomst is van golftoernooien.

En willen we niet allemaal heerlijk golfen op een fantastische vakantiebestemming? Thailand bijvoorbeeld of dichter bij huis, Porto. Wellicht, als het zover is, kun je dan een creatie van de zussen Spijkers & Spijkers in je koffer meenemen. De hoog aangeschreven modeontwerpsters uit Arnhem lieten hun licht schijnen over de kledingstijl van de toppers en maakten speciaal voor GOLF.NL nieuwe golfoutfits. Oh ja, ex-hockeyster en pokerspeelster Fatima Moreira de Melo trof op de Bahama's een oude bekende: Sergio Garcia.

Veel leesplezier met GOLF.NL, binnenkort ook digitaal op deze site te lezen.

De redactie van GOLF.NL

}