app

Birdies in de GOLF.NL app worden beloond met prijzen!

15 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Het maken van birdies wordt vanaf nu nog een stuk leuker. Met de app GOLF.NL kun je meedoen aan de Stern Birdieranking, een klassement waarin je het opneemt tegen de rest van Nederland. Elke maand zijn er prijzen te winnen.

De Stern Birdieranking voegt een competitief element toe aan de app GOLF.NL, waarmee je onder meer al je scorekaarten digitaal kunt invoeren zodat je handicap direct wordt aangepast. De app wordt inmiddels al door bijna 30.000 golfers gebruikt.

Golfers die in hun ronde birdies (eagles of albatrossen) maken krijgen awards toegekend en dingen in de Stern Birdieranking mee naar roem en prijzen. De top-10 van elke maand wordt beloond. Dat klassement word opgemaakt aan de hand van direct door de speler ingevoerde digitale scorekaarten en scorekaarten die via de club worden geregistreerd.

De Stern Birdieranking is een initiatief van Stern, partner in duurzaamheid van de golffederatie NGF en GOLF.NL. Met dit initiatief willen de partijen het belang van de natuur in de golfsport benadrukken. Ook de te winnen prijzen hebben een link met de natuur en birdies. De top-10 van elke maand wordt beloond met een nestkastje.

Voorwaarde om mee te kunnen doen aan de Stern Birdieranking is wel dat je als golfer een actief account hebt bij GOLF.NL (via de app GOLF.NL of mijn.golf.nl).

De Birdieranking is gebaseerd op netto birdies, dus het aantal slagen na handicapverrekening telt. Daarmee hebben golfers van alle handicaps gelijke kansen. Elke birdie levert één punt op. Ook eagles (twee punten) en albatrossen (vijf punten) worden meegerekend. Alleen de punten die worden verdiend in een qualifying ronde tellen mee voor het klassement. Aan het einde van de maand krijg je bericht over jouw eindklassering.

De Stern Birdieranking is niet het enige klassement dat in de app GOLF.NL is verwerkt.

Na registratie met je NGF-nummer (klik hier om dat nu te doen) in de gedownloade app of mijn.golf.nl kom je nog meer te weten over je prestaties ten opzichte van je vrienden en andere golfers in Nederland.

Zo wordt duidelijk welke positie je met jouw handicap en prestaties inneemt bij de golfclub, in je woonplaats, provincie en Nederland. Bovendien kun je via de app makkelijk een vriendengroep aanmaken, waarmee je prestaties kunt uitwisselen. Golf was al leuk, maar wordt zo nóg leuker!

Heb je de GOLF.NL app nog niet? Download ‘m via een van deze links: iPhone/Android.

Lees meer over

Handicap Natuur