De nieuwe GOLF.NL Weekly is uit!

9 mei 2017 Redactie GOLF.NL
De nieuwe GOLF.NL Weekly is uit en nu al online te lezen. Vanaf woensdag ligt de papieren versie bij jou op de golfclub. Gratis en voor niets. Mis 'm niet!

In dit nummer onder meer een verhaal over de GolfSixes, een nieuw toernooi op de European Tour, waaraan Joost Luiten en Reinier Saxton voor Nederland meededen. Korte wedstrijden met meer fun op de holes, is dat de toekomst?

Tommy Fleetwood, de huidige nummer twee in de Race to Dubai, geeft een instructielesje in verder slaan en ook mooi in woord en beeld: de evolutie van de swing van Joost Luiten in tien jaar als professional golfer.

Verder een verhaal over de ‘wens’ om wereldwijd één handicapsysteem te hanteren. Maar welk systeem dan? Spelen uit de bunker is lastig en aan veel regels gebonden. Dat wordt wellicht vanaf 2019 iets makkelijker.

Op zoek naar een avontuurlijke, zonnige bestemming op te golfen? Plan dan een trip naar Arizona. Nieuws over de Stern Birdieranking in de app GOLF.NL, een culinaire beoordeling van Tespelduyn. Dit en nog veel meer in het nieuwste nummer van GOLF.NL Weekly!

Lees ‘m hier!

}