Girlz Golf dagen 2017

19 juni 2017 NGF
Ook 2017 kleurt weer roze. Dit jaar zijn er 3 Girlz Golf dagen, waaronder de klapper van het jaar de Mevrouw Swanebeker. Pak je roze stift en omcirkel de data in je agenda én - niet geheel onbelangrijk - schrijf je in!

Twee Girlz Golf dagen mét creatieve activiteiten en golf

Het programma van de Girlz Golf dagen biedt wedstrijden voor de meiden die al wel kunnen golfen. Heb je een nichtje, buurmeisje of ander vriendinnetje die nog niet kan golfen? Dan worden er ook leuke activiteiten voor haar georganiseerd.

  • 12.00 uur ontvangst
  • 12.30 tot 13.30 uur een 18-holes wedstrijd (gunshot)
  • 14.00 uur een 9-holes wedstrijd (gunshot)
  • 13.00 uur start clinic door o.a. golfprofessional Edith Eijkemans. Spelenderwijs technieken oefenen en daarna op de par 3 baan Texas scramble. Voor meiden die nog geen wedstrijd willen spelen. 

Vanaf 15.30 uur gaan we creatief te werk met bijvoorbeeld bidons pimpen! Uiteraard mogen de knutsels mee naar huis worden genomen. 

Zondag 24 september bij Golfcenter Seve (Rotterdam). Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.

Mevrouw Swanebeker

De klapper van het jaar! Op zondag 8 oktober is het weer zo ver, dan wordt bij GC de Dommel door meiden gestreden om de Mevrouw Swanebeker. Kom ook! De dag is ook super leuk als je nog niet kunt golfen, dus vriendinnetjes en nichtjes mogen meekomen! De wedstrijden zijn officiële NGF-wedstrijden.
  • 10.00 uur een 18-holes strokeplay wedstrijd (hcp. 28.0 of lager, 3-bal start op hole 1). Inschrijven via www.ngfwedstrijden.com.
  • 13.30 uur een 9-holes teamwedstrijd (vanaf hcp. 54, 4-bal start shot).
  • 14.00 - 15:30 uur een clinic van o.a. golfprofessional Edith Eijkemans voor meisjes met weinig of geen golfervaring.  
Na de rondes kun je nog samen met je vriendinnen spellen doen van GOLF RAAK!, zoals de snoepmachine, hole in the wall, golfdarts en sumoballen.

Voor de wedstrijden op 8 oktober kun je je aanmelden via www.ngfwedstrijden.com. Voor de activiteiten en teamwedstrijden kun je je ook nog aanmelden via het online aanmeldformulier.




}