De nieuwe GOLF.NL Weekly (6) staat online!

13 juni 2017 Redactie GOLF.NL
Birdies maken. Dat willen we allemaal. Dus hebben we in GOLF.NL Weekly 6 wat tips voor je op een rij gezet. Je kunt de nieuwste editie nu al online lezen. En later deze week ligt de papieren versie gratis op jouw club!

Joost Luiten, om maar iemand te noemen, legt uit hoe het slaan met een houten-3 je daarbij kan helpen. Daarnaast geven we je nog meer tips die de kans op een birdie vergroten. En al die birdies leveren bij gebruik van de app GOLF.NL weer wat op natuurlijk. 

Luiten speelt deze week helaas niet mee in het US Open, maar heeft net als Maarten Lafeber wel ervaring met het spelen van de ‘toughest test in golf’. Lees het verhaal over deze ‘huiveringwekkende’ major en de mening van beide golfers.

Is je vader een ‘golfvader’? Dan is het niet zo moeilijk om hem zondagochtend bij het ontbijt op bed blij te maken. Leuke tips voor vaderdagcadeaus in dit nummer.

Voor Anne van Dam is goed niet goed genoeg. Dus pakte ze de zaken heel anders aan om weer een stap dichter bij haar droom te kunnen komen. Ook laat ze haar swingverandering zien. Daar kun je wellicht wat van opsteken.

Bij zijn afscheid vorig jaar bij Chelsea beloofde Guus Hiddink plechtig meer te zullen golfen. Hij hield woord. Een van Nederlands succesvolste voetbaltrainers is tijdens de ING Private Banking Golfweek de captain van Team Nederland.

Golfbaan Delfland maakt zich klaar voor de toekomst en heeft wat noviteiten in petto en onze culinaire equipe ging langs bij Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Limburg. Dit en nog veel meer in weer een gratis nummer van GOLFG.NL Weekly! Nu al online te lezen en later deze week de papieren editie op jouw club.

Lees de GOLF.NL Weekly hier