Verre én rechte drives

Top 5 best bekeken video's in 2017

27 december 2017 Redactie GOLF.NL
Het golfjaar 2017 is bijna voorbij. Vandaag een overzicht van de best bekeken video's op GOLF.NL in het afgelopen jaar.

1 Instructie Joost Luiten: constante drives

Een sterk onderdeel in het spel van Joost Luiten zijn de drives. In de best bekeken video van het jaar leggen Luiten en zijn coach Pil Allen uit wat het geheim is van steeds weer goed driven. Bekijk de video in de player boven dit artikel en klik hier voor meer instructie van Joost.

2 Instructie De Vries en De Vries: beter chippen

GOLF.NL maakte dit jaar een vierdelige serie over chippen met de professionals en broers Wouter en Floris de Vries. Het eerste deel werd het best bekeken. Hierin praten Wouter en Floris de Vries over de set-up en het juiste contact met de bal. Bekijk deel 1 hieronder, de hele serie vind je hier.

3 1 april: Haagsche overgenomen door Chinezen

De video die hoorde bij het nieuws op 1 april was een hit.

4 Top 25 instructie: pitch met body release

De video's van de GOLF.NL Top 25 professionals werden veel bekeken. Het best bekeken werd de video met Top 25 pro Raymond Stoop die laat zien hoe je een vaak gemaakte fout kan voorkomen. Veel amateurs gebruiken te veel actie in de handen waardoor de pols knikt, ze vergeten het lichaam mee te draaien. Het maken van een zogenaamde body release maakt het pitchen makkelijker en zorgt voor meer zekerheid. Raymond heeft hiervoor een goede drill.

5 Instructie Maarten Lafeber: de standaard bunkerslag

Dit is de best bekeken instructievideo in een serie met Maarten Lafeber.


In de top 5 van best bekeken video's staan bijna alleen instructiefilmpjes. Instructie wordt het beste bekeken, omdat iedere golfer beter wil worden ... Voor meer video(tips), ga naar GOLF.NL/video.

Lees meer over

Video